tietoa meistä

Meidän intohimomme on edistää sinun matkaasi jatkuvaan oppimiseen

Jatkuvalla oppimisella on tavoitteena kehittää ja uudistaa osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa. Jatkuvan oppimisen viisikko pyrkii omilla toimillaan edistämään Etelä-Pohjanmaan alueella jokaiselle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan läpi työuran. Tavoitteenamme on luoda yhteistyössä eri koulutusasteiden kesken työelämälähtöisiä ja monimuotoisia koulutuskokonaisuuksia.


Tavoitteenamme on myös, että alueen yritykset pystyvät kehittymään osaavan työvoiman avulla entistä kilpailukykyisemmiksi.


Turha huolehtia, mitä ja missä. Otahan yhteyttä meihin, niin kerromme, mitä kaikkea meillä on tarjota juuri sinulle. Jatkuvan oppimisen matkalla mukana Etelä-Pohjanmaan korkeakouluyhdistys, Etelä-Pohjanmaan Opisto, Sedu, Seinäjoen ammattikorkeakoulu, Seinäjoen kansalaisopisto ja Seinäjoen yliopistokeskus.   Etelä-Pohjanmaan Opisto, Ilmajoki

Kansanopistossa voit opiskella melkeinpä mitä vain ja millä taustalla tahansa. Opisto tarjoaa kattavan valikoiman avoimen yliopiston opintoja (kuten psykologia ja valtio-oppi) käytännön aloja (kuten kasvatus- ja ohjausala) sekä kulttuuria (kuten teatteri ja luova kirjoittaminen). Halusit sitten lääkäriksi, poliisiksi, hevosalalle tai kirjailijaksi - tai vain kehittää osaamistasi näissä merkeissä - meiltä saat tarvittavat valmiudet. 

Lisää mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen:

https://www.epopisto.fi Sedu

Sedussa osaaminen ratkaisee. Yksilöllinen opiskelusuunnitelma tarkoittaa, että sinulle valitaan vain sellaisia opintoja, mitä ammattipätevyyden tai tutkinnon saavuttaminen edellyttää. Opiskella voit joustavasti oppilaitoksessa, työpaikalla ja aiempaa enemmän myös virtuaalisissa oppimisympäristöissä. 

Voit valita monipuolisesta tarjonnasta ja rakentaa omaa opintopolkuasi henkilökohtaisen kiinnostuksen ja tarpeidesi mukaan. Ota yhteyttä Merjaan tai  uraohjaajiimme Hakijapalvelut - Sedu.


Seinäjoen ammattikorkea-koulu

Opinto-ohjaajamme auttavat sinua löytämään itsellesi sopivan polun, vaikka et meillä vielä opiskelekaan. Esimerkiksi avoin AMK tarjoaa mahtavan mahdollisuuden suorittaa ammattikorkeakouluopintoja koulutustaustasta ja iästä riippumatta.

Tsekkaa jatkuvan oppimisen mahdollisuudet 
sivuiltamme.


Seinäjoen kansalaisopisto, Työllistämö

Työllistämö on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille työnhakijoille. Etsitään yhdessä sinulle sopiva koulutusväylä tai työpaikka.

Lisää tietoa löydät osoitteesta 
www.seinajoki.fi/tyollistamo 


Seinäjoen yliopistokeskus, UCS

Seinäjoen yliopistokeskus on neljän yliopiston monitieteinen yhteisö. Yliopistokeskuksessa on tarjolla yliopistotutkintoon johtavaa koulutusta, avoimen yliopiston opintoja sekä täydennyskoulutusta. 

Lue lisää: www.ucs.fi