Seinäjoen opintopiiri

Tervetuloa opintopiiriin

Opintopiiri on Jatkuvan oppimisen viisikon tarjoama maksuton palvelu kaikille opiskelusta kiinnostuneille. Opintopiiri on aloittanut toiminnan tammikuussa -21 ja se jatkuu entistäkin ehompana keväällä 2022.

Mukaan saa tulla koska haluaa. Opintopiiri on oivallinen paikka esimerkiksi avoimen ammattikorkean tai yliopiston opiskelijoille verkostoitua ja tavata muita opintojen parissa ahertavia. Mukaan ovat tervetulleita myös tutkinto-opiskelijat, jotka kaipaavat vaikkapa lisäboostia, kannustusta tai tukea opintoihin. Myös toisen asteen opiskelijat, opinnäytetyötä tai gradua tekevät, tai vaikkapa näyttötutkinnon suunnitelmaa kirjoittavat voivat tulla mukaan. Opintopiirissä on tehty yhdessä myös työhakemuksia ja päivitetty ansioluetteloita. Mukaan voit ottaa oman läppärin, sekä muut tarvitsemasi opiskelutarvikkeet. Ohjaamossa saatavilla läppäri lainaksi ja lisäksi opintopiiriläisten käytössä on ilmainen wifi- verkko.

Opintopiiriä ohjaavat jatkuvan oppimisen viisikon koulutuksien asiantuntijat eri koulutusasteilta. Meiltä voit kysyä mitä tahansa jatkuvaan oppimiseen liittyvää - me autamme parhaamme mukaan ja ohjaamme tarvittaessa eteenpäin.

-> Opintopiiri kokoontuu keväällä 2022 Seinäjoen Ohjaamon kokoushuoneessa

-> Ohjaamo sijaitsee Tammikampuksen yhteydessä, os. Keskuskatu 32 I, 1. kerros, sisäänkäynti: K- tai I-rappu. 

-> Opintopiiri aina parittomien viikkojen maanantaina klo 12-15, alkaen 31.1.2022. 

Opintopiiri on kaikille avoin ja sinne ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit myös tulla vain osaksi aikaa ja tulla ja mennä kuten se sinun omiin aikatauluihisi parhaiten sopii. Huomioimme koronarajoitukset ja toimimme niiden mukaisesti. Seuraa ajantasaista tiedottamista viisikon somessa. Linkit etusivulla.

Pääasia on, että olet löytänyt jotain sinulle mielekästä opiskeltavaa! Me pyrimme Opintopiirissä mahdollistamaan loput!

Lämpimästi tervetuloa!


Kysy lisää: Teija Pitkäkangas, p. 050-431 7076

sekä yhteydenotto välilehdeltä löydät meidän kaikkien muiden yhteystiedot.