Osaaminen näkyviin 2022

Olemme mukana Osaaminen näkyviin  -viikolla

Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä - missä vain. Aina omaa osaamista ei edes huomaa.

Me Jatkuvan oppimisen viisikko haluamme auttaa ihmisiä huomaamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi. Tuomme osaamisen eri näkökulmia esiin Osaaminen näkyviin viikolla 5.-9.9.2022. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa @jatkuvanoppimisenviisikko.

Avoin yliopisto- ja avoin ammattikorkeakouluopetus Etelä-Pohjanmaalla 2022-2023

Opintoja jokaisen makuun - uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin?

Tai haluatko muutoin kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen korkeakouluopetuksen tarjonta. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa - jokaiselle jotakin.

Tutustu laajaan tarjontaan oheisen alla olevan linkin kautta.

Testaa itsesi, minkälainen oppija olet?

Miten aivosi voivat?

 Mitä arvoja oppijana pidät tärkeinä?

Tästä linkistä löydät erilaisia testejä:


Menneet tapahtumat:

Jatkuvan oppimisen iltapäivät

keväällä 2022


Oletko miettinyt opiskelua, mutta et tiedä mitä on tarjolla?

Jatkuvan oppimisen iltapäivät verkossa  

Jatkuvan oppimisen viisikko järjesti keväällä -22 kaksipäiväisen etätapahtuman opiskelumahdollisuuksista pohjalaismaakunnissa.

Tapahtuma striimattiin suorana Sedun Suupohjantien tiloista ja tallenne on nyt katsottavissa. Klikkaa alla olevia linkkejä ja pääset seuraamaan tallennetta, jossa me Etelä-Pohjanmaan jatkuvan oppimisen toimijat esittelemme koulutuspalveluitamme ja toimintaamme yhdessä.

keskiviikon tallenne: https://youtu.be/tOVrU_8FZ2A

torstain tallenne: https://youtu.be/M-tkwGbBaKU

Katsottavissa on kaksi tallennetta. Keskiviikon tallenteessa kohderyhmänä ovat pääosin yhteishakuun osallistuvat ja mahdollista suuntaa miettivät nuoret. Torstain tallenteessa kohderyhmää ovat maahanmuuttajat sekä työelämän ohessa opiskelua harkitsevat. Kukin tietoisku kestää noin 10-15 minuuttia.