Ilmajoen opintopaja

Ilmajoen opintopaja

Syyskuussa -21 alkaa myös Ilmajoella opiskeluun kannustusta antava ryhmä eli Ilmajoen opintopaja!

Ilmajoen opintopajaan ovat tervetulleita kaikki opiskelusta kiinnostuneet. Mukaan saa tulla koska haluaa. Opintopaja on oivallinen paikka esimerkiksi avoimen ammattikorkeakoulun tai yliopiston opiskelijoille verkostoitua ja tavata muita opintojen parissa ahertavia. Mukaan ovat tervetulleita myös tutkinto-opiskelijat, jotka kaipaavat kannustusta ja tukea opintoihin.

Opintopaja kokoontuu Seppälän nuorisotalolla, paikassa kokoustila "LÖHIS",  (Ilmajoen Ohjaamo) osoitteessa Urheilutie 3, 60800 Ilmajoki. 

Opintopaja on kaikille maksuton. Ja vaikka paikkana on nuorisotalo, niin kaikki opiskelusta kiinnostuneet voivat tulla mukaan ilman ikärajaa.

Kokoonnutaan yhdessä opintojen pariin kerran kuukaudessa:

  • tiistai 21.9. klo 10-12
  • tiistai 12.10. klo 10-12
  • tiistai 16.11. klo 10-12
  • tiistai 14.12. klo 10-12.


Mukaan voit ottaa oman läppärin ja muut tarvitsemasi opiskelutarvikkeet. Opintopajassa on tarjolla muutamia lainaläppäreitä ja lisäksi opintopajalaisten käytössä on ilmainen wifi-verkko.

Opintopajan ohjaajana toimii koulutusvalmentaja Teija Pitkäkangas. Kerron mielelläni lisää Opintopajasta, joten ota rohkeasti yhteyttä. Myös nuorisotalolta/Ilmajoen Ohjaamosta saat lisätietoa aiheesta.


Tervetuloa!